Aktualno

 
Filtrska mrežica IPR
Sodobna tehnologija nam omogoča, da šivamo z veliko hitrostjo in natančnostjo mrežice najvišje kakovosti brez šiva in enake debeline po celi površini.

Več informacij >
 
 
Perlit
Aluminosilikatni material iz vulkanskega izvora se toplotno obdela pri visoki temperaturi, pri čemer ekspandira in poveča svoj volumen. Nastali material se melje tako dolgo, da dobimo želeno granulacijo.

Več informacij >
 
 
Filtrska svečka IPR zgornji del
Prednost je v patentiranem in nagrajenem "Klik" načinu pritrditve z zaskočko. Namestitev filterske svečke na ploščo, kakor tudi snemanje z nje, se izvrši brez posebnega orodja. Ena sama oseba lahko to izvede v nekaj sekundah.

Štajerska gospodarska zbornica je v petek 10.6.2011 podelila priznanja za najboljše inovacije Podravja v letu 2010. Na prireditvi, ki je potekala v hotelu Habakuk v Mariboru, so bila podeljena priznanja in diplome 16 inovatorjem. Več o tem na www.stajerskagz.si/

Več informacij >

 
 
Stekleni pesek za peščeno filtracijo
ZADNJA GENERACIJA »PEŠČENE FILTRACIJE«
Pravilno oblikovane kroglice iz namensko narejenega stekla!
 
Prednost: zaradi inertnosti materiala – steklene kroglice so izdelane iz čistega kremena – absolutno brez oddajanja kakršnih koli komponent v vodo. Tako bo naravnost vode ostala v vsakem primeru ohranjena.
 
Več informacij >

 
 
Za vas smo prenovili spletne strani. Strani smo nadgradili s podrobnimi informacijami o naši dejavnosti, dodali smo zanimive novosti iz naše ponudbe in strani nadgradili z drugimi ažurnimi podatki. Za vse dodatne informacije pa smo na voljo tukaj >

Tomaž Prelog, direktor
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
zavrni